La veu dels autònoms i petits empresaris

Autònoms i pimes: Explica'ns com afrontes el pla de desescalada

La crisi econòmica provocada per la pandèmia del coronavirus complica la supervivència de molts negocis i petites empreses

autonomos

autonomos

1
Es llegeix en minuts

La pandèmia del coronavirus està causant estralls a Espanya. A la crisi sanitària que provoca, se suma un mal econòmic sense precedents. Tot i que les morts superen ja la xifra de 25.600 persones, les últimes dades conviden a pensar que el famós pic de contagis s’ha superat i ja s’ha doblegat la temuda corba. No obstant, no passa el mateix des del punt de vista econòmic.

Les dades d’atur i afiliació del mes d’abril i les previsions econòmiques del Govern i de les institucions europees, que auguren una caiguda del PIB superior al 9%, ens fan entreveure un futur complicat en què la supervivència de molts negocis i petites empreses està en suspens.

Malgrat tot, ara toca pensar al camí cap a «la nova normalitat» que el Govern de Pedro Sánchez va anunciar dimarts passat en el seu Pla de Transició. Un pla de desescalada que en l’àmbit econòmic deixa moltes incerteses.

¿Com afronten els autònoms i les pimes el pla de transició anunciat pel Govern? ¿Què opinen de les mesures que s’aplicaran en les diferents fases de la desescalada? ¿Com veuen el futur dels seus negocis? Volem escoltar la veu dels autònoms i petits empresaris i conèixer de primera mà la seva opinió. Per això hem habilitat un canal perquè ens puguin enviar vídeos explicant-nos la seva visió de la situació i quina és la seva realitat.

Notícies relacionades

Fer-ho és molt senzill, només has d’omplir aquest formulari i enviar-nos els teus comentaris. Després, els publicarem a la nostra web. 

Aquí pots veure tots els vídeos que ja ens han enviat autònoms i petits empresaris amb les seves reflexions, exposicions o denúncies sobre el moment d’angoixa i incertesa personal, laboral i financera que viuen.