pel coronavirus

XarxaFarma distribueix gratuïtament 25.000 mascaretes per al personal de farmàcies

La xarxa de farmàcies XarxaFarma-NeoxFarma treballa amb més de 500 oficines de farmàcia a tot Espanya

rafel-aguilar-3

rafel-aguilar-3

1
Es llegeix en minuts

La xarxa de farmàcies XarxaFarma, amb més de 500 farmàcies a tot Espanya –fora de Catalunya operen sota el nom de NeoxFarma–, distribuirà 25.000 mascaretes que es repartiran a cada una de les seves farmàcies clients, sense cost per a les oficines de farmàcia, i per garantir que els farmacèutics i tot el personal puguin treballar seguint les normes de seguretat i salut més estrictes tant per al personal de les farmàcies com per als seus clients.

Notícies relacionades

L’acció té un cost de 20.000 euros que assumirà la central de XarxaFarma. Les més de 500 farmàcies del grup rebran, repartides en caixes de 50 mascaretes, el material a partir d’aquest dilluns.

El director general de XarxaFarma, Rafel Aguilar, ha afirmat: «En aquest context excepcional, i com a membres del col·lectiu de la sanitat, és imprescindible vetllar per la seguretat de tots els que operen a les oficines de farmàcia. El col·lectiu de farmàcies està desenvolupant una feina ingent i un gran esforç en una situació molt difícil i, ara més que mai, hem de donar el millor servei i facilitar-los les condicions perquè puguin continuar treballant amb totes les garanties de seguretat, tant per als treballadors de les farmàcies com per als seus clients».

Temes:

Farmàcies