EN UNA CASA ANTIGA

Els Bombers intenten rescatar un operari ferit de gravetat en l'ensorrament d'un edifici a Sant Just

L'avís per l'emergència s'ha rebut a les 14.44 hores i des d'aleshores treballen a la zona 14 dotacions de bombers.

04/12/2018 Bombers de Barcelona

04/12/2018 Bombers de Barcelona / DAVID ZORRAKINO - EUROPA PRESS (Europa Press)

1
Es llegeix en minuts
Europa Press

Els Bombers de la Generalitat busquen, aquest dimecres a la tarda, un operari que pot estar atrapat després d’haver-se esfondrat un edifici a Sant Just Desvern (Barcelona), ha informat el cos.

L’avís per l’emergència s’ha rebut a les 14.44 hores i des d’aleshores treballen 14 dotacions de bombers a la zona, a més del Grup d’Estructures Col·lapsades i el Grup Operatiu de Recolzament.

L’ensorrament ha sigut en una casa antiga situada a la carretera Reial del municipi, on s’estaven fent obres, i s’està buscant un treballador que, segons els seus companys, ha quedat atrapat durant l’incident.

Pisos en un solar privat

El treball que s’estava realitzant a l’obra era la construcció de pisos de propietat privada en un solar i s’havia iniciat aproximadament dos mesos enrere, ha explicat l’Ajuntament de Sant Just a Europa Press.

Les fonts municipals han precisat que les obres van quedar suspeses per la situació de confinament total pel coronavirus i que es van reprendre dimarts, quan es va aixecar el confinament més estricte.

Notícies relacionades

A més, han afegit que ha sigut la façana d’un edifici antic, que el propietari mirava de conservar pels seus elements arquitectònics, la que ha cedit i caigut.

Un ferit lleu

A part dels efectius dels Bombers, fins a la zona s’han traslladat quatre dotacions del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM), que de moment han atès in situ un operari que es trobava ferit lleu i que no requerirà desplaçament fins a un centre hospitalari, han aclarit.