TENIA 74 ANYS

Mor el constructor Paco 'el Pocero' de coronavirus

L'empresari estava ingressat des d'aquest dilluns a la clínica Quirón de Madrid

7161543 59

7161543 59

1
Es llegeix en minuts
Europa Press

El constructor Francisco Hernando Contreras, més conegut com Paco ‘el Pocero’, ha mort aquest divendres als 74 anys a causa de les complicacions derivades del coronavirus. L’empresari estava ingressat des d’aquest dilluns a la clínica Quirón de Madrid.

Com ha pogut confirmar ‘La Otra Crónica’ d’‘El Mundo’ a través de fonts familiars, Paco ‘el Pocero’ ha passat a formar part de la trista llista de morts a causa d’aquesta pandèmia provocada pel Covid-19.

Va estar a urgències dilluns

Notícies relacionades

Des de feia unes setmanes lluitava contra aquesta malaltia, amb una situació molt delicada,no va voler acudir als serveis d’urgències fins dilluns passat.

I és que segons ‘LOC’, l’empresari no volia ocupar un llit que podia servir per a un altre pacient, a més de voler morir a casa seva. Finalment, el conegut constructor del complex de pisos i xalet de Seseña (Toledo) ha perdut la vida a la clínica Quirón de la capital. 

‘Coronavirus avui’

Subscriviu-vos a la nostra ‘newsletter’ per conèixer tota l’actualitat i informació pràctica sobre el desenvolupament de la pandèmia i les seves repercussions