COMERÇ ELECTRÒNIC

Mediamarkt assegura que ha duplicat les vendes 'online' després del confinament

mediamarktmajadahonda

mediamarktmajadahonda

1
Es llegeix en minuts
Eduardo López Alonso
Eduardo López Alonso

Periodista @Elabcn

ver +

La cadena d’electrònica i electrodomèstics Mediamarkt assegura que ha duplicat les vendes ‘online’ en les últimes setmanes, en ple confinament de la població per la situació d’alarma desencadenada pel coronavirus. Com en la majoria dels establiments que mantenen activitat comercial, els productes més demandats tenen relació amb el teletreball, com ordinadors i tauletes, i la venda d’aquells materials necessaris per seguir amb el curs escolar en línia.

Notícies relacionades

Per mantenir l’activitat de comerç electrònic, MediaMarkt confessa que ha reafirmat les relacions permanents amb els proveïdors per intentar no trencar els estocs. Les entregues s’estan produint els cinc dies feiners, tot i que poden variar segons la zona de repartiment. 

Respecte al servei tècnic, la cadena assegura que el centre de serveis i logística funciona al 100%, la qual cosa permet que els clients puguin recórrer al servei de reparacions amb recollida i entrega a casa. Les mesures de seguretat i higiene de la plantilla s’han adaptat a les necessitats actuals per a l’entrega i recepció de productes. «També hem extremat les mesures de protecció i higiene en cada una de les comandes i dispositius que passen pel nostre centre logístic i pels nostres tècnics», asseguren fonts de la direcció de l’empresa. Davant dels problemes generats per les activitats de teletreball, MediaMarkt també ha reforçat el servei de suport per a la instal·lació i activació de software.