29 març 2020

Anar al contingut

als 69 anys

Mor Emiliano González, president de MSC Espanya, per coronavirus

L'empresari madrileny sempre havia estat vinculat al sector del turisme

El Periódico

Mor Emiliano González, president de MSC Espanya, per coronavirus

El president d’MSC Cruceros a Espanya, Emiliano González, ha mort als 69 anys víctima del coronavirus, segons informa la revista ‘Hosteltur’. L’empresari, que sempre ha estat vinculat professionalment al sector turístic, ocupava el càrrec des del setembre del 2017.

González, que ocupava el càrrec de president de la companyia de creuers des del 2017, va passar a formar part de l’estructura d’MSC Cruceros l’any 2002, ocupant el càrrec de director comercial.

L’any 2004, va assumir la Direcció General de la companyia a Espanya i va estar al capdavant durant 13 anys. El setembre del 2017, va ser nomenat president d’MSC Cruceros Espanya per dirigir assumptes institucionals i ajudar amb el posicionament estratègic i el desenvolupament de les inversions d’MSC Cruceros.

Abans, va exercir diferents càrrecs de Direcció a Viajes Icab, Viajes Atlanta, Viajes Vincit i Viajes Mapfre, en un període total de 35 anys vinculat a les agències de viatges.

La seva trajectòria professional va començar el 1967 en la històrica Viajes XAT, on va romandre fins a 1980. Va néixer a Madrid el 1951 i va cursar els estudis de Direcció d’Empreses Turístiques per l’Escola Oficial de Turisme de Madrid.