FALTA D'EPIS

Decathlon bloqueja la venda de mascaretes de busseig amb snorkel per destinar-les a la crisi sanitària

Aquestes mascaretes, que fins fa uns dies es venien a la web i a les botigues de Decathlon a 24,99 euros, no estan disponibles de moment

image-1

image-1

1
Es llegeix en minuts

La cadena Decathlon ha bloquejat la venda de mascaretes de busseig amb snorkel per destinar-les a la crisi sanitària desencadenada amb la pandèmia del coronavirus, informa l’empresa en la seva pàgina web.

Notícies relacionades

Aquestes mascaretes, que fins fa uns dies es venien a la web i a les botigues de Decathlon a 24,99 euros, no estan disponibles de moment «per destinar totes les quantitats disponibles en l’ajuda d’aquesta crisi sanitària».

Són els mateixos professionals sanitaris els que demanen aquest producte. Els últims han sigut els treballadors de Protecció Civil de Boadilla del Monte que, a través de Twitter, han llançat una crida per aconseguir aquest tipus de mascaretes de la cadena esportiva. Són les que, entre d’altres, estan fent servir els sanitaris de l’Hospital Montepríncipe modificant-les per connectar malalts de coronavirus als respiradors.

‘Coronavirus avui’

Subscriu-te a la nostra ‘newsletter’ per conèixer tota l’actualitat i informació pràctica sobre el desenvolupament de la pandèmia i les seves repercussions