pel coronavirus

Bon Preu dona assessorament psicològic als gerents de botiga

La cadena instal·larà mampares de protecció a les caixes

Directiu 8 El president del grup Bon Preu, Joan Font.

Directiu 8 El president del grup Bon Preu, Joan Font. / EL PERIÓDICO

1
Es llegeix en minuts
Eduardo López Alonso
Eduardo López Alonso

Periodista @Elabcn

ver +

El grup Bon Preu ha anunciat la posada en marxa d’un servei intern telefònic de recolzament a la plantilla i als gerents de botiga davant de l’increment de la demanda generada arrel del brot de coronavirus i el confinament de la població. «Donada la situació d’alarma i excepcionalitat», la direcció del grup ha previst un dispositiu de reforç per als seus 7.800 treballadors, independentment del departament en el qual es trobin, habilitant un servei telefònic gratuït d’informació, assessorament i orientació sanitària atès directament per professionals sanitaris.

Paral·lelament, ha disposat un servei de suport per als gerents de botiga per ajudar-los des d’un punt de vista emocional i psicològic a través de professionals sanitaris que oferiran orientacions i pautes.

La direcció del grup pretén compensar així l’elevada tensió emocional que suporten els treballadors dels supermercats, a l’estar en contacte directe amb possibles transmissors de la malaltia i la incapacitat de controlar tots els vectors de contagi existents. 

Notícies relacionades

Per complementar les mesures de seguretat, igual com ja van anunciar altres firmes com Mercadona, Bon Preu ha anunciat que les caixes dels establiments comptaran pròximament amb unes pantalles per assegurar les distàncies de seguretat entre treballadors i clients en el moment de passar per caixa.

La firma assegura que les mesures de salut i seguretat es van actualitzant en funció de les directrius establertes pel Ministeri de Sanitat. Paral·lelament, s’han reforçat els equips dels punts de venda, el servei ‘online’ i de logística amb l’objectiu de donar resposta a l’augment de demanda i disminuir, alhora, el cansament dels equips.