DISTRIBUCIÓ

Caprabo nomena Edorta Juaristi nou director general

La firma afronta un pla de desenvolupament i de millora de la xarxa de supermercats

fotonoticia 20160120134753 1280

fotonoticia 20160120134753 1280

1
Es llegeix en minuts
Eduardo López Alonso
Eduardo López Alonso

Periodista @Elabcn

ver +

Caprabo ha acordat el nomenament, a partir de l’1 de maig, d’Edorta Juaristi Altuna, com a nou director general en substitució de Martin Gandiaga Goiri. Juaristi «consolidarà i donarà impuls al procés de transformació de la companyia, que Gandiaga ha dut a terme durant els tres últims exercicis». Juaristi, nascut a Sant Sebastià el 1972 (47 anys), haurà de liderar el pla de transformació de botigues a supermercats de nova generació, que ja assoleix el 40% de la xarxa.

El nou pla logístic inclou la construcció d’una nova plataforma, que començarà a funcionar al maig, per al producte fresc, amb una inversió de 20 milions d’euros. La firma ha avançat en el desenvolupament d’obertures de botigues franquiciades i pròpies a Catalunya sota la idea d’una firma sostenible. 

Edorta Juaristi.

Notícies relacionades

Caprabo és avui, després de complir els 60 anys d’història, una firma orientada a nous reptes tecnològics i d’hàbits de consum. Té una xarxa de més de 300 supermercats a les quatre províncies catalanes i a la companyia treballen unes 7.000 persones. Cada dia compren en alguna botiga de Caprabo una mitjana de 200.000 persones. Més d’un milió de clients disposen de targeta de fidelització.

Caprabo va ser pionera en la venda d’alimentació per internet a través de Capraboacasa i la primera empresa de distribució a llançar al mercat una app de compra. Des del 2007, Caprabo forma part del Grup Eroski, del qual suposa el 18% del negoci.

Temes:

Empreses