relleu

Judit Anido, nova presidenta de CataloniaBio

A més es renoven quatre vocals de la junta de l'entitat que agrupa biotecnològiques

zentauroepp52630089 economia judit anido cataloniabio200304184313

zentauroepp52630089 economia judit anido cataloniabio200304184313

1
Es llegeix en minuts

Judit Anido s’ha convertit en la nova presidenta de CataloniaBio & HealthTech en substitució de Jaume Amat. L’entitat ha renovat la presidència i quatre vocals de la junta directiva actual en la seva última assemblea general.

Anido és doctora en biologia i oncologia per la Universitat de Barcelona i MBA per la Duke University (EUA). Ha liderat el creixement de Mosaic Biomedicals, biotecnològica amb seu a Barcelona que es dedica al desenvolupament de tractaments personalitzats per al càncer, com a cofundadora i consellera delegada fins a la fusió amb la canadenca Northern Biologics el 2016. A partir d’aquesta data, va assumir la direcció general i la vicepresidència d’Operacions i Assumptes corporatius de Northern.

Els nous vocals són Marta Palicio, directora d’Innovació de Biokit; Carme Lagunas, cap de Desenvolupament i R+D de Ferrer Advanced Biotherapeutics; Alfons Nonell, conseller delegat de The Patients Resource, i Joan Comella, conseller delegat del Vall d’Hebron Institut de Recerca (VHIR).

Completen la junta Lluís Chico, soci director de NEOS Surgery com a vicepresident segon i tresorer; Àngel Alonso, director general de Vecmedical com a vicepresident tercer i secretari; Montserrat Vendrell, sòcia directora d’Alta Life Sciences; Lídia Cánovas, directora general d’Assumptes Regulatoris d’Asphalion; Albert Giralt, director general d’Avinent, i Isabel Amat, directora d’Innovació i Gestió del Pipeline de Reig Jofre.

Notícies relacionades

Els vocals sortints són Esteve, l’Hospital Clínic, Mind the Byte i Spherium Biomed.

Actualment, CataloniaBioHT està formada per més de 160 ‘start-ups’ i empreses farmacèutiques, biotecnològiques, de tecnologia i dispositius mèdics, salut digital i serveis científics, així com inversors i agents del coneixement líders en recerca, desenvolupament i innovació (R+D+I). 

Temes:

Biotecnologia