iniciativa

Tech Spirit ha mobilitzat unes 15.000 persones

En les jornades celebrades per pal·liar la cancel·lació de l'MWC i el 4YFN s'han portat més de 100 esdeveniments per tota la ciutat

Emprenedors, inversors, empreses i institucions han participat en actes, conferències i reunions de negocis

zentauroepp52474633 barcelona tech spirit200225101010

zentauroepp52474633 barcelona tech spirit200225101010 / JoanCortadellas

2
Es llegeix en minuts
Agustí Sala
Agustí Sala

Redactor en cap d'Economia

Especialista en Economia

Ubicada/t a Barcelona

ver +

S’han complert els pronòstics més optimistes. TechSpirit Barcelona, la iniciativa sorgida de manera espontània després de la cancel·lació del 4YFN i el Mobile World Congress (MWC), ha finalitzat aquest dijous amb més de 15.000 registres en totes les activitats que han tingut lloc a la ciutat entre dimarts i dijous, segons les dades oficials de l’organització i d’Eventbrite (la plataforma de gestió d’esdeveniments que ha canalitzat gran part de les activitats).

Sumant dades dels organitzadors i de la plataforma Eventbrite, 7.500 persones han participat en les activitats de la Casa Llotja de Mar de la Cambra de Comerç de Barcelona, l’eix central de les jornades, i més de 8.000 s’han registrat en la resta d’activitats de la ciutat. Fins i tot s’han celebrat activitats espontànies i ‘halls’ d’hotels de la ciutat s’han convertit en improvisats espais de ‘networking’ entre emprenedors i inversors.

En concret, des del dimarts 25 al dijous 27 s’han celebrat més de 45 activitats a Casa Llotja de Mar i més de 108 esdeveniments a tota la ciutat, en els quals han participat prop de 60 ponents nacionals i internacionals i més de 200 inversors de capital risc.

Tech Spirit Barcelonaes és un moviment «inclusiu, transversal que va néixer per donar cabuda a tota l’energia que bull a la ciutat en una setmana clau per a l’ecosistema emprenedor digital i tecnològic». Miguel Vicente, president de Barcelona Tech City, entitat que va agafar el guant llançat des de les xarxes socials per molts emprenedors i representants de l’ecosistema emprenedor, ha destacat que aquest èxit ha sigut fruit de «la ràpida resposta i coordinació de tots els actors implicats de l’ecosistema».

Gran festa de l’emprenedoria

Notícies relacionades

«TechSpirit Barcelona ha convertit la ciutat durant cinc dies en una gran festa de l’emprenedoria. Des de Barcelona Tech City, com a impulsors de la iniciativa, destaquem el suport cohesionat, el compromís i la il·lusió de totes les administracions, institucions, empreses, participants i emprenedors que han fet possible que TechSpirit Barcelona hagi sigut un èxit rotund. Hem demostrat que a Barcelona tenim molt talent i casos d’èxit. En aquest ecosistema, l’MWC i el 4YFN són peces clau i esperem que tornin amb força l’any que ve», ha assegurat.

TechSpirit Barcelona ha estat organitzat per Barcelona Tech City amb l’Ajuntament de Barcelona, Generalitat, Govern d’Espanya, Mobile World Capital Barcelona, Consorci de la Zona Franca, Cambra de Comerç de Barcelona, BSM i altres institucions de l’ecosistema. Així mateix, la iniciativa ha comptat amb el recolzament de CaixaBank, Banc Sabadell, Telefónica, Epson, Acciona, Grup Sorigué, DWF-RCD, Social Point, Institut Català de Finances, així com el treball de Firma, Llorente y Cuenca (LLYC), Mortensen, McCann, MeetMaps, La Famiglia i El Palauet.