EXPANSIÓ DEL 'DISCOUNT'

Aldi contractarà 150 persones aquest any a Barcelona

La firma de distribució ja té 308 supermercats a Espanya

aldi

aldi

1
Es llegeix en minuts
Eduardo López Alonso
Eduardo López Alonso

Periodista @Elabcn

ver +

La cadena de supermercats Aldi preveu contractar almenys 150 persones a la província de Barcelona en línia amb l’expansió que protagonitza la firma. A tot Espanya, Aldi contractarà més de 800 professionals, amb l’objectiu de reforçar el servei en els seus ja 308 supermercats i en les futures obertures. El creixement de la plantilla ha sigut del 20% des del 2017. 

Aquest augment evidencia la fase de creixement i expansió en la qual es troba Aldi a Espanya, que en l’últim període ha assolit una penetració del 29,4%.

Espanya és un mercat estratègic per a Aldi i el creixement de la companyia ha sigut gradual al llarg dels últims anys. De fet, en els últims anys, Aldi ha experimentat un creixement de dos dígits fins al tancament del 2019; i ha comptat amb 4.354 col·laboradors en l’esmentat període.  

Notícies relacionades

Les més de 800 incorporacions afectaran de manera transversal tots els nivells de la companyia. L’obertura de nous supermercats a Espanya durant el 2020 concentrarà el nivell de contractació més gran en els pròxims mesos. D’aquesta manera, el 90% de les noves incorporacions seran personal de botiga i la resta reforçaran les àrees estratègiques dels serveis centrals d’Aldi.  

Les zones d’Espanya on ALDI concentrarà el volum de contractacions més gran són Andalusia, amb especial èmfasi a Màlaga, Cadis i Sevilla; a la costa de la Regió de Múrcia i a la Comunitat Valenciana, concretament a Alacant, i a les províncies de Madrid i Barcelona.  

Temes:

Supermercats