BAIXES AL MWC

Rakuten tampoc participarà en el Mobile per temor del coronavirus

La firma japonesa se suma a la vintena d'empreses que han cancel·lat l'assistència al congrés de Barcelona

rakuten

rakuten / JORDI COTRINA

1
Es llegeix en minuts
Efe

El gegant de comerç electrònic japonès Rakuten, que aquest any irromprà al sector de telefonia mòbil, ha anunciat aquest dimecres que no participarà en el Congrés Mundial de Mòbils de Barcelona (MWC) pel temor del nou brot de coronavirus.

La firma ha anunciat la decisió en un breu comunicat en el qual va justificar la seva absència al Mobile davant de la necessitat de garantir «la salut i la seguretat dels clients, socis i empleats».

La decisió de Rakuten se suma a altres d’anteriors en el mateix sentit donades a conèixer per més d’una desena d’empreses, entre les quals, Sony, Facebook, AT&T, Intel i Ericsson.

Notícies relacionades

Totes aquestes baixes deixen el Mobile en l’aire. GSMA, els organitzadors del certamen, es reuniran aquest divendres a Londres per avaluar la situació creada per les cancel·lacions de firmes tecnològiques davant de la crisi del coronavirus i determinar si segueix endavant amb l’esdeveniment o bé opta per ajornar-lo o cancel·lar-lo. 

GSMA estarà pendent de la cimera de l’OMS que ha reunit a Ginebra centenars d’experts de tot el món per analitzar la situació.