TECNOLOGIA

Mango llança una col·lecció de bijuteria impresa en 3D i de material sostenible

mango-02

mango-02 / Starp Estudi

1
Es llegeix en minuts

Mango ha llançat una col·lecció temporal de bijuteria impresa en 3D i elaborada amb materials sostenibles. És la primera vegada que aquesta tècnica d’impressió 3D és utilitzada per produir una col·lecció a aquesta escala, i per aconseguir-ho la firma s’ha aliat amb l’empresa espanyola Comme Des Machines. La tecnologia de fabricat 3D, també denominada fabricació additiva, permet noves concepcions de disseny a qualsevol producte mitjançant l’addició de capes i la combinació de materials de diferents propietats.

Notícies relacionades

La nova col·lecció està composta per un total de 10 peces de materials sostenibles en un 90%, entre els quals es troben bedoll, àcid polilàctic (PLA), terracota, plàstics d’origen vegetal biodegradables, fustes i ceràmiques.

Cadascuna de les peces necessita un temps d’impressió en 3D d’entre 30 i 60 minuts, i una vegada acabat el procés, un artesà poleix manualment la ceràmica que les segella.  L’equip de desenvolupament de Mango va considerar que la nova col·lecció encarna perfectament la idea de tecnologia, disseny i exclusivitat (límit temporal de la col·lecció) associada a una marca de moda. 

Temes:

Mango