DESPRÉS DE LES DECLARACIONS D'AYUSO

Chacón: «La polèmica del Mobile oberta a Madrid només s'explica des de la mala fe o la ignorància»

La consellera d'Empresa considera que Barcelona organitza la fira de mòbils pel seu ecosistema empresarial excepcional

26/11/2019 Consellera de Empresa y Conocimiento, Àngels Chacón

26/11/2019 Consellera de Empresa y Conocimiento, Àngels Chacón / EUROPA PRESS (Europa Press)

1
Es llegeix en minuts
Eduardo López Alonso
Eduardo López Alonso

Periodista @Elabcn

ver +

La consellera d’Empresa i Coneixement, Àngels Chacón, va assegurar aquest divendres que la polèmica iniciada per la presidenta de la Comunitat de Madrid, Isabel Díaz Ayuso, a l’afirmar que farà tot el que estigui a les seves mans per portar el Mobile World Capital a Madrid «només s’entén des de la mala fe o des de la ignorància». Chacón va assegurar que el fet que Barcelona organitzi la fira internacional de mòbils no és una qüestió de desitjos o diners, sinó que s’assenta en les mateixes capacitats de la ciutat per oferir un entorn adequat: «El Mobile és més que uns dies de fira, és el resultat d’un ecosistema de ‘start-ups’ i una economia vinculada al coneixement i les empreses tecnològiques. És per tot això que el Mobile està a Barcelona», va dir Chacón.

Notícies relacionades

Les paraules de la presidenta de la Comunitat de Madrid, Isabel Díaz Ayuso, han enutjat tant el Govern com a l’Ajuntament de Barcelona, ciutat que acull aquest esdeveniment des del 2006 i que té el compromís de la seva organització fins al 2023.

«Estem preparats per acollir el Mobile, i anirem a totes», va ressaltar Díaz Ayuso, i va assegurar, a més, que en les últimes setmanes ha parlat amb els organitzadors del MWC: Aquí tindran tota la llibertat per moure’s, per relacionar-se i per emprendre», va afegir. Segons l’opinió de Chacón, «el discurs catastrofista entorn de Catalunya no s’ha complert», com demostra, va afegir, qualsevol indicador econòmic com el pes de Catalunya en el PIB industrial espanyol i la captació de noves fires internacionals com la Integrated Systems Europe‎, que se celebra actualment a Amsterdam.