Un sector en conflicte

Nova reunió amb els taxistes el 21 de gener per evitar el boicot al Mobile

La Generalitat i l'AMB es van comprometre aquest dimarts a convocar una altra trobada abans de 15 dies

taxi

taxi

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

La Generalitat i l’Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB) han convocat el sector del taxi el 21 de gener a les 9.00 hores i ha complert així l’acord de mantenir una trobada en un termini de 15 dies per evitar les mobilitzacions amb què amenaça el sector de cara a la celebració a finals de febrer del Mobile World Congress (MWC).

Élite Taxi, Stac, Anget Taxi i Associació de Taxistes Llatins Units han informat en un comunicat aquest dijous que anul·len la cimera catalana del taxi que havien convocat per al 13 de gener a l’espera d’analitzar el que es tracti en la trobada del dia 20 amb les administracions.

«Esperem arribar a un acord que satisfaci les dues parts i puguem tenir unes eines eficaces per al control de les VTC en un termini molt curt de temps», han afirmat.

Notícies relacionades

Han lamentat els problemes que els taxistes pateixen a l’Aeroport de Barcelona, amb «l’intrusisme organitzat per màfies que posen en greu perill la seguretat dels viatgers, i les VTC de Cabify propiciant la captació il·legal de viatgers a la zona aeroportuària i tots els racons de Barcelona quan ho tenen prohibit per la llei catalana».

Altres punts que el sector considera urgent solucionar i que vol tractar en la reunió amb la Generalitat i l’AMB són el registre electrònic, els distintius visibles dels dies de descans obligatoris i també els preus visibles a l’interior de l’habitacle.