campanya de nadal

Les joguines més buscades

'Superzings' és dels productes més reclamats

Els clàssics, com Lego o Nancy, continuen sent regals éxitosos

zentauroepp51451979 juguetes valencia191220110625

zentauroepp51451979 juguetes valencia191220110625 / Miguel Lorenzo

2
Es llegeix en minuts
Cecilia Guillermo / Laura Toledano Arenas

En aquestes dates festives el sector de la joguina arriba al seu punt àlgid amb més vendes, en comparació amb altres mesos. Aquesta temporada les joguines que estan arrasant a les botigues són els clàssics, ninots jocs de taula. Hi ha una tendència de comprar els regals setmanes abans de Nadal aprofitant les rebaixes del Black Friday o del Cybermonday. Tot i així, continuen sent habituals les compres d’última hora que tenen el risc de no trobar el regal pensat.

Aquest any als productes estrella per als més petits d’entre 5 a 12 anys trobem els Superzings, que inclouen prestatgeries amb tota la varietat dels seus productes.  «Estem constantment reposant el producte» comenta una venedora del Corte Inglés amb referència als Superzings. Les petites figures col·leccionables que recorden als Zoomlings, són personatges de formes diverses com ara fruites, objectes, herois o dolents, que solen vendre’s en bosses de plàstic amb la sorpresa de no saber quin et tocarà. Les nines L.O.L tornen a triomfar, també embolicades en unes esferes grans no se sap quina nina et trobaràs. A més, també estan disponibles versions més grans i expansions amb accessoris i complements com cotxes, roba, cases, bosses...

Notícies relacionades

Els regals tradicionals com les nines Nancy o els ‘Bebés llorones’ continuen estant sol·licitats, igual com els Lego i els jocs de construccions. Molts pares aposten per jocs per jugar en família, amb els quals passar temps junts. Entre els quals, Hijos contra Padres és el nou joc de taula que està fent furor. Aquest joc d’intel·ligència i habilitats que combina preguntes i desafiaments, genera reptes entre nens i adults. Un altre que ha sortit aquest any és El detector de mentiras que també està tenint èxit. Així mateix, els jocs de tota la vida no fallen. L’UNO, el Monopoly, el Party and Company, el Trivial, el Cluedo, entre d’altres, continuen sent regals que no defrauden tant per a nens com per a adults. «Mai fallen, són la millor opció per a les reunions amb amics o familiars, sempre els recomano» explica un dependent de la botiga Juguetes Patricia.

Les noves tecnologies s’estan obrint camí i han arribat a ocupar un lloc en l’arbre de Nadal. No només respecte a videojocs o dispositius mòbils, sinó que està augmentant la venda de robots. Supernova és una bola interactiva que vola a partir del moviment de les mans. En el dia d’avui, l’oferta ha millorat amb productes més complexos i capaços de fer més accions que els anteriors. El producte s’enfoca tant per a adults com per a nens i en els punts de venda es poden provar. «La meva feina consisteix que el client jugui amb el producte, el pugui provar perquè és una cosa nova i entengui el seu funcionament», diu una treballadora  de la secció de robòtica del Corte Inglés.  

Temes:

Joguines