Warren Buffett col·loca el seu delfí, Todd Combs, al capdavant de GEICO

El potencial successor del multimilionari inversor ha sigut nomenat conseller delegat de la segona companyia d'assegurances d'automòbils més gran dels EUA

undefined33874132 warren buffett  chairman and ceo of berkshire hathaway  prep190701184237

undefined33874132 warren buffett chairman and ceo of berkshire hathaway prep190701184237 / KEVIN LAMARQUE

1
Es llegeix en minuts
Europa Press

Todd Combs fa un pas més per perfilar-se com a potencial successor del multimilionari inversor nord-americà Warren Buffett, un dels homes més rics del món. Aquest dimarts eldelfíha sigut nomenat conseller delegat de GEICO, la segona companyia d’assegurances d’automòbils més gran dels Estats Units.

Combs agafarà així el relleu de l’actual president i primer executiu de l’entitat, Bill Roberts, que ja va anunciar la seva intenció de jubilar-se el 2020. Combs, de 48 anys, assumirà les seves noves responsabilitats com a conseller delegat de GEICO a partir de l’1 de gener. Fundada el 1936, es tracta de la segonacompanyia d’assegurances d’automòbils més gran dels EUA, amb més de 28 milions de vehicles assegurats.

Així mateix, el delfí de Warren Buffett continuarà gestionant una cartera d’inversions de 14.000 milions de dòlars per a Berkshire Hathawayla societat tenidora del magnat, que té accions de poderosos grups empresarials com araThe Coca-Cola CompanyMoody’s Corporation i American Express Co.

Notícies relacionades

«Todd compta amb una sòlida carrera en assegurances», va destacar Ajit Jain, vicepresident de Berkshire Hathaway, i destaca que el nou conseller delegat de GEICO ha sigut gestor del vehicle inversor de Warren Buffett des del 2010. El 2016 Combs també va ser nomenat membre de l’executiva de JP Morgan Chase, un dels bancs d’inversió més grans del món.

El seu nom i el de Ted Weschler, director d’inversions a Berkshire Hathaway, són els que més sonen com a potencials hereus de l’imperi de Buffett.

Temes:

Empreses