Suspesa l'operació per combinar Rastreator i Acierto

Admiral, Mapfre i Oakley Capital trenquen l'acord per «les dificultats per completar la transacció dins d'un termini raonable»

rastreator

rastreator

1
Es llegeix en minuts

El grup britànic AdmiralOakley Capital i l’espanyola Mapfre, junt ambAsesor Seguros Online i Asesor Consumer Services han decidit «de mutu acord» donar per finalitzat el compromís que havien assolit per establir una societat conjunta que combinés les operacions de Rastreator.com i Acierto.com davant de les dificultats per completar la transacció en un temps raonable per la complexitat de la regulació antimonopoli. «La decisió es deu a les dificultats per completar la transacció dins d’un termini raonable, principalment en relació amb la complexitat antimonopoli», va explicar el grup britànic.

Notícies relacionades

Per la seva part, Oakley Capital Investments va indicar que la proposta d’adquisició per Oakley Capital Private Equity III de Rastreator i Acierto estava condicionada a aconseguir l’autorització de Competència. La firma ha anunciat que «davant dels desafiaments per completar la transacció dins d’un termini raonable, principalment relacionat amb la complexitat antimonopoli, el Fons III i els seus socis han decidit no continuar endavant i, per tant, cap transacció es completarà».

A finals del mes d’abril passat, les companyies van anunciar un acord per combinar les operacions dels dos ‘brokers’ digitals d’assegurances mitjançant la creació d’una ‘joint venture’ en la qual Admiral i Mapfre tindrien la propietat majoritària i Oakley Capital conservaria una participació minoritària. 

Temes:

Empreses