SANITAT

Quirónsalud inverteix 300 milions en un hospital a Colòmbia

El Centro Médico Imbanaco compta amb 350 llits i va facturar 130 milions el 2018

cmi

cmi

1
Es llegeix en minuts

Quirónsalud, el grup hospitalari més gran d’Espanya, ha firmat un acord per adquirir Centro Médico Imbanaco (CM Imbanaco) a Cali, un dels hospitals de més prestigi de Colòmbia i de l’Amèrica Llatina, que compta amb al voltant de 350 llits i 130 milions d’euros de facturació el 2018. La inversió total ha ascendit a uns 300 milions d’euros. 

Aquesta adquisició suposa una important fita en la creació d’una xarxa assistencial líder i de prestigi a Colòmbia, que posiciona el Grup Quirónsalud com un dels principals operadors d’hospitals privats del país amb cinc hospitals, més de 800 llits, nou centres mèdics i prop de 5.000 treballadors.

El tancament de l’operació està condicionat a l’obtenció de les autoritzacions pertinents dels reguladors colombians, que s’espera que passi en els pròxims mesos. 

Sobre Centro Médico Imbanaco

Sobre Centro Médico ImbanacoCM Imbanaco es troba a Cali, la ciutat més gran del sud-oest de Colòmbia amb una població de 2,4 milions d’habitants. Com un dels hospitals privats més prestigiosos de l’Amèrica Llatina, reconegut en repetides ocasions per la seva qualitat mèdica, així com per la seva infraestructura i tecnologia d’avantguarda, CM Imbanaco ofereix una àmplia gamma d’especialitats i serveis mèdics. Així mateix, compta amb diverses acreditacions de qualitat, entre les quals destaca la Joint Commission International. L’hospital té al voltant de 350 llits, 17 quiròfans i 250 consultoris mèdics.

Sobre Quirónsalud

Notícies relacionades

Sobre QuirónsaludQuirónsalud és la companyia líder a Espanya en prestació de serveis sanitaris, amb més de 60 anys d’experiència en la cura de la salut i benestar de les persones. El grup compta amb més de 130 centres assistencials, dels quals 52 són hospitals generals, més de 7.000 llits, prop de 300 centres de prevenció de riscos laborals i més de 40.000 professionals treballant als seus centres. Els seus ingressos el 2018 van superar els 3.000 milions d’euros.

Quirónsalud forma part del Grup Fresenius, un referent mundial al sector salut. Concretament, Fresenius és líder en diàlisi i productes farmacèutics, a més del grup hospitalari més gran d’Alemanya i d’Europa. A nivell consolidat, el Grup Fresenius compta amb una facturació pròxima als 33.500 milions d’euros, més de 280.000 professionals i presència global a més de 100 països.