BORSA

Credit Suisse, multat als EUA amb 5,8 milions per errors de supervisió en la negociació de valors

FILE PHOTO: Switzerland’s national flag flies next to the logo of Swiss bank Credit Suisse at a branch office in Luzern, Switzerland October 19, 2017.   REUTERS/Arnd Wiegmann/File Photo                    GLOBAL BUSINESS WEEK AHEAD

FILE PHOTO: Switzerland’s national flag flies next to the logo of Swiss bank Credit Suisse at a branch office in Luzern, Switzerland October 19, 2017. REUTERS/Arnd Wiegmann/File Photo GLOBAL BUSINESS WEEK AHEAD / Arnd Wiegmann (REUTERS)

1
Es llegeix en minuts

Credit Suisse Securities ha sigut sancionat amb una multa de 6,5 milions de dòlars (5,8 milions d’euros) per part de l’Autoritat Reguladora del Sector Financer dels Estats Units (FINRA, per les seves sigles en anglès) i els grans mercats nord-americans de negociació de valors com a conseqüència de la defectuosa supervisió de l’entitat de la negociació d’alguns dels seus clients.

Notícies relacionades

Les autoritats nord-americanes assenyalen que entre el 2010 i el 2014 alguns clients de Credit Suisse amb accés directe al mercat van estar involucrats en activitats que van generar més de 50.000 alertes a FINRA i les bosses per potencial manipulació de la negociació, afegint que durant la major part d’aquest temps Credit Suisse no va establir un sistema de supervisió raonablement dissenyat per vigilar aquestes activitats dels seus clients amb accés directe al mercat.

«Com guardians de l’accés als mercats dels EUA, és fonamental que les empreses implementin un sistema de supervisió robust i vigilin activament les activitats manipuladores per protegir la integritat dels mercats», van declarar FINRA i les borses nord-americanes en un comunicat conjunt. Per la seva part, Credit Suisse no ha admès ni negat els càrrecs.

Temes:

Borsa Empreses