RÀNQUING 'FINANCIAL TIMES'

Les escoles de negoci espanyoles IESE i IE, entre les 20 millors del món

iese

iese

1
Es llegeix en minuts

Les escoles de negocis espanyoles IESE i IE Business School han sigut guardonades com la dotzena i la setzena millors escoles de negocis del món, respectivament, en el rànquing Executive MBA elaborat per ‘Financial Times’.

En aquesta edició, el rotatiu britànic ha avaluat indicadors de qualitat com el grau de satisfacció dels participants, la seva progressió professional, l’increment salarial en els anys posteriors a la seva graduació, la diversitat del claustre i de l’alumnat, la projecció internacional del programa, el grau de compliment de les expectatives o el nivell investigador de les escoles de negocis.

Els programes de formació premiats pels experts del ‘Financial Times’ han sigut els ‘Global Executive MBA’ de les dues escoles. No és novetat que IESE sigui ressaltat en aquest tipus de classificacions, en la que aquesta escola de negocis figura com a primera d’Espanya i quarta de d’Europa. El punt fort del programa MBA d’IESE és la seva atenció a l’àrea de responsabilitat social corporativa i en la vocació internacional de la formació, ja que en aquest aspecte se situa com a quarta escola de negocis a nivell mundial. 

El programa d’IE Businees School, de 15 mesos de durada, combina períodes de formació ‘online’ i períodes presencials a Madrid, Singapur, Los Angeles i Londres. Alhora, el ‘Global Executive MBA’ té un enfocament en gestió i lideratge d’equips per fer front als reptes de la globalització i la transformació digital.

Notícies relacionades

Aquest mateix mes, ‘The Economist’ també va destacar al MBA de IESE en la desena posició mundial, seguit del d’Esade al lloc 40, l’IE Business School ocupa la posició 69 i el d’EADA, al lloc 96. Per elaborar aquest rànquing es tenen en compte les oportunitats professionals, l’experiència personal, la diversitat dels alumnes i la qualitat de professorat. 

El vicedegà de programes Global & Executive MBA d’IE Business School, Ignacio Gafo, ha destacat que l’objectiu del programa és formar executius per «liderar i gestionar negocis a escala global». «Els alumnes treballen en entorns presencials i ‘online’ durant el programa i viatgen ara als Estats Units, Regne Unit, Singapur i Espanya, amb l’objectiu d’enfrontar-se a entorns internacionals, conèixer de primera mà el que és una gestió global i perfeccionar-se com a líders empresarials», assenyala Gafo.

Temes:

ESADE IESE