advocats

Garrigues suma tres nous socis a Barcelona

Es tracta de José Miguel Aniés, de laboral; María Cenzual, de tributari, i Laura Muñoz, de mercantil

zentauroepp50520083 economia  socios garrigues191022141602

zentauroepp50520083 economia socios garrigues191022141602

1
Es llegeix en minuts

La junta de socis Garrigues ha aprovat el nomenament de 16 nous socis. Tres d’ells són de l’oficina de Barcelona. Es tracta de José Miguel Aniés, laboralista; María Cenzual, de dret tributari, i Laura Muñoz, de mercantil.

Dels nous socis, cinc són dones. Amb els nomenaments, el nombre total de socis de quota del despatx se situa en 313. Des de l’oficina de Barcelona, el despatx presta assessorament en totes les àrees del dret empresarial.

Dels restants socis nomenats a Espanya, cinc pertanyen a l’oficina de Madrid, un és de l’oficina de Bilbao, un de Sant Sebastià, un d’Alacant i un de Las Palmas de Gran Canària.

De les 32 oficines amb què Garrigues compta al món (el despatx és present a 13 països), 18 són a Espanya, cosa que mostra l’aposta tant multinacional com multilocal de la firma, un dels seus factors diferencials, juntament amb la capacitat d’oferir als clients la mateixa qualitat de servei a qualsevol oficina del món.

Notícies relacionades

A les oficines internacionals del despatx, s’han nomenat quatre socis, tres a Llatinoamèrica, a Bogotà (Colòmbia), Santiago de Xile (Xile) i Lima (Perú), i un a Portugal, a Lisboa. Tant el mercat llatinoamericà com el portuguès són dos dels eixos de creixement de Garrigues.

Durant la junta, els socis de Garrigues van repassar els reptes a què s’enfronta el despatx en l’entorn actual, com són l’atracció de talent jove i la importància d’anticipar-se a les noves necessitats dels clients. També hi va haver oportunitat per fer un recorregut per la transformació digital del despatx i la manera en què s’ha anat adaptant (sovint, anticipant) a les tendències del mercat.