club d'elit

Antonio Delgado, nou president del Cercle Eqüestre

El professor de dret mercantil s'ha imposat a la candidatura del també advocat Gerardo Roca

zentauroepp50511650 antonio delgado191021214401

zentauroepp50511650 antonio delgado191021214401

1
Es llegeix en minuts
Agustí Sala
Agustí Sala

Redactor en cap d'Economia

Especialista en Economia

Ubicada/t a Barcelona

ver +

L’advocat Antonio Delgado és el nou president del Cercle Eqüestre de Barcelona. El professor de dret mercantil s’ha imposat a la candidatura del també advocat Gerardo Roca i serà al capdavant d’aquest selecte club amb 1.400 socis durant quatre anys. Delgado relleva Alfonso Maristany, que ha presidit l’entitat des del 2015

El nou president vol obrir l’entitat a Barcelona, atraient perfils més joves, i advoca per convertir-la en un lloc de trobada i de diàleg del que passa a la ciutat i al món.

«Volem convertir el Cercle Eqüestre en la segona casa dels nostres socis», ha apuntat el nou president després de ser elegit. Delgado situa en el programa de la seva candidatura el soci en el centre de les seves prioritats.

Notícies relacionades

«Hem de reconnectar amb els barcelonins i convertir-nos en l’àgora on s’escoltin totes les opinions i es debati sobre l’actualitat», ha afirmat.

La nova junta de la històrica entitat barcelonina estarà representada per dos vicepresidents, Enrique Lacalle i Antonio Gámiz, i compta entre els seus integrants amb destacades personalitats de la vida econòmica catalana, com Luis CondeCarlos Galofré, Ignacio MarullJuan María Nin o Pere G. Guardiola, entre altres. 

Temes:

Empreses