Experiències dels viatgers

Julia Castillo: «Jo vaig amb l'Imserso, però al meu aire»

Aquesta madrilenya és crítica amb els viatges tot i que reconeix que tampoc es pot «demanar gaire més» als hotelers

50333388 601

50333388 601 / JOSE LUIS ROCA

1
Es llegeix en minuts
Sara Ledo

Julia Castillo és una d’aquestes viatgeres atípiques, o almenys no representa el prototip preconcebut de viatger de l’Imserso, el que disfruta de l’animació de l’hotel i dels balls de saló. «Jo soc més de turisme al meu aire, les activitats i el ballar està bé per a qui li agradi», explica.

Notícies relacionades

Aquesta madrilenya, que ha estat dues vegades i sempre acompanyada d’un amic de vacances amb l’Imserso, a Lloret de Mar i a la Manga del Mar Menor, qualifica la seva experiència de «relativament bona». «No pots demanar gaire més. Està clar que es relaxen i no m’estranya perquè els hotels cobren molt poc, el marge que tenen és una misèria», explica Castillo, que agrega que al ser temporada baixa molts restaurants, botigues i comerços estan «tancats». No obstant, «si vas amb ànim de descansar és genial», afegeix.

Malgrat les crítiques, Julia Castillo té pensat repetir aquest any, perquè reconeix entre les bondats «el preu i que és un viatge amb gent de la teva edat». La seva intenció és provar els circuits culturals i fer-ho sola, sense companyia. «Hi ha poques ofertes i costa 20 euros més anar-hi sola, no està tan bé de preu, però em ve de gust provar-ho», afegeix. Aquest any, l’oferta de turisme d’interior creixerà un 7%. 

Temes:

Turisme