fins a 3.000 euros

Amazon s'alia amb Cofidis per oferir finançament de compres a Espanya

Els clients podran fraccionar els pagaments en quatre quotes en adquisicions de fins a 3.000 euros

Workers process purchased orders at a packaging area inside Amazon distribution center in El Prat de Llobregat, near Barcelona, Spain, March 15, 2018. REUTERS/Albert Gea

Workers process purchased orders at a packaging area inside Amazon distribution center in El Prat de Llobregat, near Barcelona, Spain, March 15, 2018. REUTERS/Albert Gea / Albert Gea (REUTERS)

2
Es llegeix en minuts
Eduardo López Alonso
Eduardo López Alonso

Periodista @Elabcn

ver +

Amazon ha firmat un acord amb Cofidis per oferir als seus clients la possibilitat de finançar les compres per imports d’entre 75 i 3.000 euros, una opció que fins ara no oferia a Espanya, ha informat aquest dilluns la multinacional de comerç electrònic. La companyia no ha estimat quin efecte pot tenir aquesta possibilitat de finançament en l’increment de les vendes d’Amazon a Espanya.

Els usuaris podran fraccionar el pagament de la seva compra d’entre 75 i 1.000 euros en quatre quotes durant 90 dies, sense interessos, amb una comissió d’obertura d’entre el 0% i el 2,5% de l’import de la seva comanda.

Els clients poden escollir una línia de crèdit de fins a 3.000 euros a tornar en un màxim de 24 mesos, «amb interessos competitius», explica Amazon, que afegeix que rebran una resposta immediata de Cofidis a la seva sol·licitud per a imports inferiors a 1.000 euros i en menys de 48 hores per a les compres que superin aquest import.

Aquestes opcions de finançament estan disponibles des d’avui a Amazon.es, excepte xecs regal de la companyia, productes digitals (música, vídeos, llibres de Kindle, descàrregues de jocs o aplicacions), productes en prevenda o productes sense estoc, segons la mateixa font.

Notícies relacionades

La iniciativa ve a completar el ventall de serveis d’una companyia amb un èxit indiscutible a Espanya, però que, alhora, ha trobat més obstacles per créixer a determinats nínxols de mercat. Tot i que algunes dades apunten que el 69% dels espanyols han comprat l’últim any algun producte a Amazon (segons Statista), el cert és que la seva presència en moda o alimentació continua sent molt baixa. Però Amazon és ja un operador logístic de primer nivell i tots els auguris apunten que aquesta capacitat de distribució de productes li permetrà guanyar pes en la majoria de nínxols de mercat.

L’aliança amb Cofidis és una via més perquè Amazon aprofundeixi la seva presència a Europa. La financera està recolzada pel grup francès Crédit Mutuel, el quart banc més important de França, i el hòlding Argosyn. Tots dos proporcionen el suport financer i tecnològic necessari per dissenyar, vendre i gestionar una àmplia gamma de productes de crèdit al consum: préstecs personals, targetes, línies de crèdit, solucions de pagament i assegurances. El grup informa que gestiona cada any entorn de 6.600 milions d’euros en finançaments. A Espanya, Cofidis té més de dos milions i mig de clients i una inversió creditícia entorn dels 1.552 milions d’euros, amb 23.000 comerços associats. Amb Amazon aquestes xifres augmentaran.