Normalitat en la nova jornada de vaga del personal de terra d'Iberia al Prat

Segons la companyia, només el 4,49% dels treballadors segueixen l'aturada

vaga-prat / periodico

1
Es llegeix en minuts
EFE

Les primeres hores de la nova jornada de vaga del personal de terra d’Iberia d’aquest dissabte a l’aeroport de Barcelona estan transcorrent amb normalitat i s’estan complint els serveis mínims previstos, segons ha informat la companyia aèria en un comunicat. Segons la companyia, el seguiment de l’aturada és del 4,49%. 

Vueling, l’aerolínia amb més trànsit a Barcelona i la més afectada per aquesta nova jornada de vaga, ha cancel·lat 46 vols que tenia previst operar amb destinació o sortida de l’aeroport del Prat per la vaga.

Notícies relacionades

La vaga d’aquest dissabte se suma a les que la plantilla d’Iberia al Prat ha dut a terme durant aquest estiu, el 27 i 28 de juliol i els dies 24, 25, 30 i 31 d’agost, que van obligar a cancel·lar desenes de vols.  Els treballadors de terra d’Iberia a l’aeroport de Barcelona-el Prat han decidit repetir la vaga en plena festa de la Mercè després que les últimes negociacions entre empresa i comitè d’aquesta setmana fracassessin.

Segons UGT, els treballadors d’Iberia al Prat mantenen les peticions per a l’aeroport barceloní, que passen per la transformació de 400 contractes eventuals en fixos parcials i la transformació dels actuals contracte fixos parcials a contractes a temps complet.