biotecnologia

L'ICF inverteix 500.000 euros en Vytrus Biotech

L'operació s'ha realitzat a través del nou fons ICF Venture Tech II

L'ICF inverteix 500.000 euros en Vytrus Biotech
1
Es llegeix en minuts

L’Institut Català de Finances (ICF) ha invertit 500.000 euros en la biotecnològica catalana Vytrus Biotech a través del seu nou fons de capital risc per a empreses tecnològiques, ICF Venture Tech II, creat el mes de juny passat.

Segons ha explicat l’entitat en un comunicat, la quantia aportada forma partd’una ronda d’1,5 milions d’euros llançada per Vytrus per impulsar-e el creixement i la internacionalització, i que té previst tancar en les pròximes setmanes.

Fundada el 2009 i amb seu a Terrassa (Barcelona), Vytrus Biotech cultiva cèl·lules mare per desenvolupar i comercialitzar productes cosmètics i farmacèutics per a pells sensibles i combatre malalties com l’acne o la caiguda dels cabells.

Notícies relacionades

Actualment, la biotecnològica catalana ven a més de 20 països de tot el món i l’any passat va facturar 887.000 euros, un 38 % més que l’any anterior.

Aquesta inversió és la primera operació del fons ICF Venture Tech II, que es va constituir amb una capacitat de 20 milions d’euros i imports d’entre 500.000 i dos milions d’euros per operació.

Temes:

Biotecnologia