FARMACÈUTIQUES

Rovi invertirà 24 milions en la construcció d'una nova planta d'heparines a Granada

instalaciones-laboratorios-rovi-3

instalaciones-laboratorios-rovi-3

1
Es llegeix en minuts

L’empresa farmacèutica Rovi construirà a Granada una nova planta de fabricació de principi actiud’heparines  de baix pes molecular (HBPM), i per això realitzarà una inversió de 24 milions d’euros en tres anys, segons va informar l’empresa en un comunicat.

La firma va explicar que per a la posada en marxa d’aquesta nova instal·lació ha adquirit un terreny al Polígon Metropolità Industrial i Tecnològic Escúzar i va destacar que aquest projecte servirà per duplicar la seva capacitat de producció d’HBPM.

Rovi va remarcar que l’objectiu d’aquesta operació és convertir-se, a través dels seus dos productes de referència (bemiparina i el biosimilar d’enoxaparina), «en un dels principals jugadors europeus d’aquest mercat, que té una dimensió d’aproximadament 1.500 milions d’euros a nivell mundial».

L’empresa va explicar que aquesta inversió té com a objectiu de garantir la capacitat de producció de la firma en el futur i donar resposta al creixement estratègic de la companyia en el camp d’aquest medicament.

Laboratorios Farmacéuticos Rovi va ressaltar que, en una primera fase fins a l’any 2023, la creació d’aquesta nova factoria a Granada permetrà la creació de 38 llocs de treball. Aquest anunci s’ha comunicat durant la visita del president de la Junta d’Andalusia, Juan Manuel Moreno, a les instal·lacions de la firma.

Notícies relacionades

El conseller delegat de la corporació, Juan López-Belmonte, va destacar que, amb aquesta nova inversió, l’empresa es garanteix el creixement de les seves infraestructures de fabricació, i això permetrà donar resposta a les necessitats de producció de les seves heparines de baix pes molecular per als pròxims anys.

«És una decisió estratègica per a la companyia, basada en l’excel·lent evolució de les vendes de la nostra heparines i en l’oportunitat que el mercat representa», va assegurar el directiu de la companyia.