TURISME

Mundosenior recorre adjudicació de l'Imserso i els viatges es retardaran

La unió d'empreses afirma que no tenia cap altra opció

17208284 591

17208284 591 / Joan Puig

1
Es llegeix en minuts
Josep M. Berengueras
Josep M. Berengueras

Periodista

ver +

L’embolic de l’Imserso no només continua, sinó que pinten bastos per alsviatgersMundosenior ha decidit recórrer aquest dilluns davant del Tribunal d’Administració de Recursos Contractuals (TARC) l’adjudicació del lot de costes a Mundiplan, per la qual cosa un nou escenari no només està sobre la taula, sinó que és molt probable: el retard de l’inici dels viatges per als més grans.

La comercialització dels viatges havia de començar a mitjans de setembre i el començament del programa, a mitjansd’octubre. No obstant, la decisió de l’UTE Mundosenior (Globalia i Barceló) és més que probable que desmunti el calendari.

Segons han confirmat fonts de pròximes a la negociació, Globalia ha presentat el recurs aquest mateix matí, al considerar que "no tenien cap altra opció". El motiu: consideren que la seva exclusió del concurs sobre aquest lot era per motius "esmenables", i per tant, el seu termini per al recurs acabava aquest mateix dilluns. En el cas de no recórrer, l’empresa podria haver-se vist en una situació de quedar-se sense el lot 1 (costa peninsular), però també sense el lot 2 (Balears i Canàries), el qual sí que els va ser adjudicat però per al qual Mundiplan encara pot presentar recurs.

Notícies relacionades

El Govern esperava que no hi hagués recursos a la licitació dels viatges després que les dues empreses estan mirant de posar-se d’acord en com oferir els serveis, com per exemple intercanviar-se els lots de costes i illes.

Al voltant d’un milió de persones són clients cada any d’aquest programa.

Temes:

Turisme