FCC s'adjudica un contracte de recollida de residus a Florida per 77,7 milions

La filial mediambiental de la firma espanyola ja compta amb uns altres tres contractes a la zona

fcc badalona

fcc badalona

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

FCC Environmental Services, la filial nord-americana de l’àrea de serveis mediambientals del grup FCC, s’haadjudicat un contracte per a la recollida de residus sòlids urbans al comtat de Volusia, situat a la costa central de Florida (Estats Units), per 87 milions de dòlars (uns 77,7 milions d’euros).

El contracte té una durada de set anys i mig, amb una possible pròrroga addicional de set anys més. En cas de fer-se efectiva la pròrroga, FCC cobraria uns 83 milions de dòlars més (uns 74,1 milions d’euros). Amb una flota de 42 vehicles impulsats amb gas, està previst que FCC iniciï el servei de recollida al comtat de Volusia l’abril del 2020.

Notícies relacionades

El comtat de Volusia està situat al nord-est de la ciutat d’Orlando, al costat del Centre Espacial Cabo Kennedy, i té una població de 550.000 habitants. Gràcies al seu clima, a les seves platges i a la seva infraestructura residencial i hotelera, aquest comtat s’ha convertit una de les zones de més expansió i ràpid creixement de Florida, segons ha destacat FCC en un comunicat.

Amb aquesta adjudicació ja són quatre els grans contractes aconseguits per FCC a l’estat de Florida, ja que la companyia ja presta serveis als comtats d’Orange i Polk i el pròxim mes d’octubre també iniciarà la recollida de residus a Palm Beach.