Pla de negocis

Nissan planeja acomiadar uns 10.000 empleats en els pròxims anys

La marca japonesa té la necessitat de reajustar la seva força laboral per optimitzar els seus recursos després de reportar una disminució considerable en els seus ingressos globals

FILE PHOTO  A man is silhouetted at a show room of Nissan Motor Co  in Tokyo  Japan  February 12  2019  REUTERS Kim Kyung-hoon File Photo

FILE PHOTO A man is silhouetted at a show room of Nissan Motor Co in Tokyo Japan February 12 2019 REUTERS Kim Kyung-hoon File Photo / Kim Kyung Hoon (REUTERS)

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

El grup Nissan té intenció de desprendre’s d’uns 10.000 empleats en els pròxims anys, més del doble del que inicialment havia informat, segons van dir mitjans locals com l’agència local de notícies Kyodo i la cadena pública NHK, citant fonts de l’empresa i de la indústria, que van informar que aquests plans busquen millorar l’eficàcia de la seva força laboral.

Nissan té ocupades unes 139.000 persones a tot el món. El maig passat va anunciar la seva intenció de desprendre’s d’uns 4.800 treballadors.

Els números financers

Notícies relacionades

S’espera que aquesta retallada a la plantilla de Nissan sigui anunciada el pròxim dijous, quan el grup automotor donarà a conèixer els resultats del trimestre tancat el juny passat.

Al seu exercici fiscal del 2018, finalitzat el març passat, Nissan va anunciar una reducció anual del 57,3% en els seus beneficis i d’un 3,2% en els seus ingressos. Les vendes als Estats Units van caure un 9,3% i les d’Europa, excloent Rússia, van baixar un 17,8%.

Temes:

Nissan Empreses