mercat immobiliari

Cellnex traslladarà les seves oficines de Barcelona la Torre Llevant d'Iberdrola

La firma tecnològica ocuparà 8.500 metres quadrats del nou edifici

zentauroepp48147969 economia cellnex190514174346

zentauroepp48147969 economia cellnex190514174346

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Iberdrola Inmobiliaria Cellnex Telecom han tancat el contracte per al prelloguer de 8.500 metres quadrats a la Torre Llevant, corresponent al 40% de l’edifici, on l’operadora d’infraestructures de telecomunicacions traslladarà les seves noves oficines corporatives a Barcelona a finals del 2021. Amb aquesta operació, l’àrea immobiliària d’Iberdrola arrenca la comercialització de Torre Llevant, que, al costat de Torre Ponent, completaran el projecte BcnFira District, a Barcelona. Les dues torres, en fase de construcció, quedaran completades durant en el primer semestre del 2021. 

En aquesta nova àrea de negocis de Barcelona, Iberdrola Inmobiliaria promou quatre torres d’oficines. N’hi ha dues -Torre Auditori i Torre Esteve- que ja estan completades i ocupades del tot. Tres de les torres tenen 21 plantes i disposen d’una superfície per llogar sobre rasant de 22.899 metres quadrats cadascuna. La quarta, Torre Esteve, disposa d’un sòcol comercial i de serveis, anomenat MarinAtrium, i una superfície per llogar de 19.423 metres, distribuïda en 13 plantes. El complex disposa de més de 1.000 places d’aparcament subterrani, ja executat.

Entorn de Fira Barcelona

Ubicada a l’entrada del nou recinte de la Fira de Barcelona, el projecte immobiliari està dirigit per l’estudi d’arquitectura barceloní Tusquets, Díaz i Asociados, que ja va col·laborar amb la promotora en uns altres dos edificis d’oficines a la capital: les Torres Diagonal Litoral i l’hotel Hilton Diagonal Mar. La transacció ha comptat amb l’assessorament de la consultora immobiliària Cushman&Wakefield.

Notícies relacionades

Iberdrola Inmobiliaria és una empresa que ofereix una àmplia cartera de productes, que inclouen des de la primera vivenda fins al residencial turístic, oficines, naus industrials i centres comercials. Actualment, la companyia manté una cartera de patrimoni en explotació superior als 185.000 metres quadrats de superfície bruta per llogar.

Cellnex Telecom és el principal operador d’infraestructures de telecomunicacions sense fil d’Europa, amb una cartera de 45.000 emplaçaments i presència a sis països (Espanya, Itàlia, Suïssa, Regne Unit, Holanda i França).

Temes:

Cellnex