empreses

Mercer fitxa Gay de Montellà com a assessor

L'anterior president de Foment impulsarà l'expansió a Catalunya, segons la consultora de recursos humans

1
Es llegeix en minuts
Agustí Sala
Agustí Sala

Redactor en cap d'Economia

Especialista en Economia

Ubicada/t a Barcelona

ver +

La consultora de recursos humans, Mercer, ha nomenat l’expresident de Foment,  Joaquim Gay de Montellà, 'senior advisor'. Gay de Montellà va deixar el càrrec de líder de la patronal catalana el novembre passat després de les eleccions en les quals es va imposar Josep Sánchez Llibre.  

L’entrada de Gay de Montellà reforça l’aposta de la consultora pelcreixement  il’expansió  en el mercat català. El seu objectiu serà contribuir al posicionament estratègic i institucional de Mercer.

"Estic molt il·lusionat de formar part d’un projecte com el de Mercer, referent en el sector de la consultoria en el mercat internacional i espanyol", ha afirmat Gay de Montellá.

Notícies relacionades

Per a Ignasi Puigdollers, soci de Mercer, "comptar amb Joaquim Gay de Montellá és un autèntic privilegi per a Mercer, donat el seu ampli coneixement i experiència en el mercat empresarial".

Gay de Montellà, que va ser president de Foment durant vuit anys, és llicenciat en Dret per la Universitat de Barcelona i diplomat en direcció general d’empreses a l’IESE. Va començar la seva trajectòria professional en el sector financer, en el qual destaca la seva etapa durant 17 anys al banc holandès ABN Amro, del qual va ser director per a Catalunya, Aragó i València. El 1999 es va incorporar a Acesa com a director comercial, posteriorment va ser adjunt al conseller delegat d’Abertis i director general d’Abertis Logística.