LLUITA SINDICAL

Tito, líder de les protestes dels taxistes de Barcelona contra els VTC, deixa el taxi

El dirigent inicia un projecte de "defensa permanent del sector", un 'lobby' de pressió per tot Europa

zentauroepp46661695 pla americ  del l der d  lite taxi  tito  lvarez  adre ant s190122210715

zentauroepp46661695 pla americ del l der d lite taxi tito lvarez adre ant s190122210715 / Toni Jaimez

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Alberto Álvarez, ‘Tito’, portaveu de l’associació Élite Taxi i la cara visible de les últimes vagues del sector a Barcelona, ha decidit deixar el volant per dedicar-se a la seva família i al que denominen ‘projecte Brussel·les’, un projecte de "defensa permanent del sector [del taxi]" un ‘lobby’ de pressió a favor del sector per tot Europa.

L’anunci l’ha fet en el programa de ràdio que Élite té a Barcelona, ‘El avispero’, en què ha explicat que en els últims mesos s’ha arribat a plantejar deixar la lluita: “No puc aportar-hi la dedicació que requereix, mantenir casa meva, treballar i estar amb el meu fill, que necessita molt temps".

Notícies relacionades

"L’associació Élite Taxi i el despatx de l’advocat Elpidio José Silva ens unim amb l’objectiu de defensar el taxi", ha explicat Tito. "Muntarem un ‘lobby’ a Brussel·les per defensar el taxi", assegura.

"Aquest dijous plego i de moment deixo el taxi, i em dedicaré al cent per cent a aixecar aquest projecte i a la lluita", ha assegurat. "I si la cosa no surt bé, tornarem al taxi", ha conclòs.

Temes:

Taxis