Nova marxa lenta de camions del Port de Barcelona

marcha-camiones-editado / periodico

1
Es llegeix en minuts

L’Associació de Transportistes del Port de Barcelona –Sintraport– han convocat per a aquest dilluns a les 08.00 una nova marxa lenta de camions en protesta per les seves condicions laborals.  Aquesta protesta, segons han anunciat els impulsors, sortirà del port i es dirigirà al passeig de Colom, via Laietana, carrer d’Aragó, carrer de Tarragona, plaça d’Espanya i avinguda del Paral·lel per acabar, de nou, al port. Aquesta mobilització comportarà problemes de trànsit a primera hora en aquestes vies de la ciutat.

Els convocants preveuen la participació de, com a mínim, 700 camions. A la protesta s’afegiran els taxistes, segons han confirmat via Twitter.

Es preveu que les protestes es puguin allargar fins a les 15.00 hores.

Notícies relacionades

No és la primera mobilització d’aquest tipus del col·lectiu. El passat 11 de març ja van protagonitzar un acte similar amb l’objectiu de cridar l’atenció front "als greus problemes que travessa el sector del transport portuari a Barcelona". 

Sintraport reclama "mesures per solucionar els problemes generats pels temps d’espera, que ocasionen pèrdues milionàries al sector". També protesten per "l’estat general d’entrega dels contenidors" i demanen solucions a la precarietat laboral.