Empreses

El Sabadell preveu vendre Solvia abans del juliol

Banc Sabadell ha encarregat a l'entitat Rothschild la venda del 100% del capital social de Solvia

El Sabadell ha justificat la decisió per la "bona situació del mercat immobiliari i la forta demanda d'inversió"

fcasals32906537 economia oficina de solvia en alicante160223174225

fcasals32906537 economia oficina de solvia en alicante160223174225

1
Es llegeix en minuts

Banc Sabadell preveu culminar la venda de la seva divisió immobiliària Solvia Desenvolupaments Immobiliaris (SDIN) abans del mes de juliol d’aquest any, segons ha informat el banc en un fet rellevant a la CNMV en què ha anunciat al regulador la seva intenció de vendre l’entitat, tal com va avançar aquest mitjà. En la seva nota, el Sabadell anuncia també la venda d’un "perímetre de terres i promocions" que estan gestionats per la mateixa Solvia i són propietat de Banc Sabadell.

El motiu d’aquesta decisió, segons justifica el banc català, és "la bona situació del mercat immobiliari i la forta demanda d’inversió" que suposen "la consolidació del mercat de promoció nacional". Per tant, li permet "posar de relleu l’activitat de promoció amb aquesta operació".

Notícies relacionades

La firma compta amb una reserva de més de 300 terres urbanitzables que està valorada en uns 1.200 milions d’euros i té en marxa prop de 130 promocions immobiliàries en diferents zones d’Espanya, amb més de 5.000 vivendes en marxa. La mida de la seva cartera, que està dirigida per Francisco Pérez, la col·loca en la segona lliga dins del sector, just després de les promotores immobiliàries cotitzades, capitanejades per Metrovacesa, Neinor, Aedas i Via Célere. Només Sareb té més actius.

Solvia Desenvolupaments Immobiliaris és el resultat de l’escissió i transmissió en bloc de la part del patrimoni de la societat Solvia Serveis Immobiliaris. Per dur a terme la transacció, el Sabadell està sent assessorat per l’entitat Rothschild SA amb la intenció de culminar l’operació durant el primer semestre del 2019.