MOBILITAT

Avancar incopora a la seva flota el cotxe elèctric

1

1

1
Es llegeix en minuts

La firma de vehicles de lloguer Avancar ha incorporat a la seva flota el primer vehicle 100% elèctric amb vista a l’adaptació progressiva dels seus vehicles a les exigències urbanes i les demandes dels clients. El cotxe incorporat és un Hyundai IONIQ, amb una autonomia de 280 quilòmetres. Avancar pertany a Zipcar, companyia líder de 'carsharing' en l’àmbit mundial. La firma està especialitzada en el lloguer de cotxes per a curts períodes de temps. En l’actualitat, Avancar té presència a Barcelona, on cobreix la totalitat de l’àrea metropolitana amb una flota en què un 20% dels vehicles són híbrids, repartits per Barcelona, l’Hospitalet de Llobregat, Sant Just Desvern, Sant Joan Despí i Sant Cugat del Vallès.

Notícies relacionades

El servei permet als conductors accedir a un vehicle totalment equipat amb costos d’estacionament, assegurança, combustible, manteniment i assistència en viatges inclosos a 1,50 euros l’hora per a vehicles sense quilometratge i des de 5 euros els vehicles amb 80 quilòmetres inclosos. 

El model de negoci d’Avancar és oferir un vehicle les 24 hores del dia en un estacionament pròxim i amb una simple reserva a través de la web i l’aplicació de mòbil.