Telecomunicacions

Telefónica activa un 'antivirus' per garantir la seguretat a la xarxa als seus clients

El nou servei protegirà tant la xarxa fixa com les línies mòbils dels clients de Fusión de forma gratuïta

zentauroepp45566432 a woman walks into a telefonica office building in barcelona181029095229

zentauroepp45566432 a woman walks into a telefonica office building in barcelona181029095229 / ALBERT GEA

1
Es llegeix en minuts
Sara Ledo

Navegar segurs a la xarxa, tant a casa com a fora. Aquest és l’objectiu del nou llançament de Telefónica, Connexión Segura, un servei que protegirà tant les connexions a la xarxa fixa com en les línies mòbils dels seus clients de ma gratuïta per a tots els clients Fusión i sense necessitat d’instal·lar res, tan sols activant el servei.

Una espècied’"antivirus des de la xarxa" que bloqueja les amenaces de qualsevol codi maliciós o frau que pogués aparèixer en una navegació a través d’internet quan l’usuari està connectat al seu wifi, i també protegeix fins a cinc dispositius per a quan estigui connectat a altres xarxes a través de l’aplicació Seguridad Dispositivo. El servei, a més, podrà ser donat d’alta en les línies amb contracte mòbil, fora de Fusió, quan naveguen per 3G/4G.

Així mateix, l’operadora rellança l’aplicació Smart Wifi, a través d’una actualització de funcions que permetran, entre altres coses, controlar i gestionar la xarxa de wifi de la llar des de fora de casa. "Smart Wifi permet personalitzar la contrasenya i, fins i tot, obrir una web de convidats, detectar quan un dispositiu nou es connecta a la teva llar o veure quins dispositius hi ha instal·lats. Et permet bloquejar o admetre un dispositiu i també reprendre, bloquejar o interrompre un equip que està funcionant", ha explicat aquest dilluns el director de Gran Públic de Telefónica Espanya, Agustín Navarro.

Notícies relacionades

Per la seva banda, amb el focus posat en els continguts, l’operadora ofereix gratis i amb capacitat il·limitada per als clients de Fusión i aquells amb contracte i línies addicionals #15 o #25 Movistar Cloud, el seu servei d’emmagatzemament de continguts al núvol.

Per a nens

L’operadora ha posat el focus en la seguretat dels més petits amb el llançament a començaments de desembre Movistar Junior, una aplicació amb la qual es podrà disfrutar de contingut infantil en un entorn segur, perquè els pares hi puguin fer ajustaments i els nens puguin disfrutar continguts de forma segura.