INVERSIÓ

Mutua Madrileña i InnoCells injecten capital a Antai

El 'venture builder', amb participacions en Glovo i Wallapop, ampliarà el seu capital entorn dels 20 milions

abertran43769404 glovo180905194236

abertran43769404 glovo180905194236 / RICARD FADRIQUE

2
Es llegeix en minuts
El Periódico

Mutua Madrileña i InnoCells, el ‘hub’ de negocis digitals de Banc Sabadell, han formalitzat la seva entrada a Antai en una ronda d’ampliació de capital de 20 milions d’euros mitjançant sengles inversions de 5 milions d’euros cadascun, en la qual han participat també diferents 'family offices', així com els fundadors de la companyia, van informar la Mutua i Banc Sabadell.

Recorregut en ‘start-ups’

El ‘venture builder’, fundat el 2012 per Miguel Vicente i Gerard Olivé, compta amb participacions en 17 'start-ups’, algunes de ja consolidades com araWallapop i Glovo.

InnoCells i Mutua Madrileña contribuiran, juntament amb Antai, al desenvolupament de nous negocis digitals en l’àmbit ‘fintech’ i ‘insurtech’ aprofitant el coneixement de les dues organitzacions en els seus respectius negocis i l’experiència acumulada pel ‘builder’ en la creació de ‘start-ups’ d’èxit.

L’entrada en el capital d’Antai permetrà a les dues entitats impulsar el desenvolupament dels seus ecosistemes d’innovació, combinant els seus processos de transformació interna amb la innovació externa que aporten les ‘start-ups’ ja creades per Antai, així com accedir a les noves tendències del mercat i crear nous projectes empresarials innovadors.

Per a Antai, l’entrada del banc i de la companyia d’assegurances a la seva capital permetrà destinar nous recursos a la creació de múltiples ‘start-ups’ juntament amb els seus nous socis, així com compartir ‘know-how’ que contribueixi al desenvolupament dels nous negocis.

Tindran presència en el consell

Tant Mutua Madrileña com Banc Sabadell estaran representats en el consell d’administració d’Antai i participaran en comitès d’innovació dirigits a la maximització de sinergies, seguiment de l’evolució de les inversions i anàlisi de noves oportunitats de negoci.

Miguel Vicente i Gerard Olive s’han mostrat convençuts que "la incorporació del ‘know how’, talent i lideratge de Mutua Madrileña i Banc Sabadell serà clau per a l’èxit de les noves iniciatives disruptives creades per Antai en sectors en contínua transformació".

En el cas del Grup Mutua Madrileña, la seva entrada a Antai Venture Builder suposarà la creació del seu primer laboratori d’innovació oberta per desenvolupar ‘start-ups’ ‘insurtech’, iniciativa que es veurà completada en el futur amb nous projectes orientats a treure el màxim profit de nous canals de distribució i segments de negoci.

Notícies relacionades

Per la seva banda, InnoCells, el hub de negocis digitals i ‘corporate venture arm’ de Banc Sabadell, lidera la reflexió estratègica del grup en matèria digital i actua com a ‘business builder’, amb un model totalment flexible. La seva activitat es basa tant en la creació de nous negocis digitals entorn d’àrees d’interès estratègic, com en l’impuls de ‘start-ups’ existents, posant els seus actius estratègics a disposició de l’ecosistema emprenedor.

 

Temes:

Wallapop