TRANSPORT

Asiana estrena la ruta directa Seül-Barcelona

L'aerolínia converteix la ciutat asiàtica en la més ben connectada amb la catalana

asiana

asiana

1
Es llegeix en minuts
Josep M. Berengueras
Josep M. Berengueras

Periodista

ver +

La segona aerolínia més important de Corea del Sud, Asiana Airlines, ha estrenat aquest dijous el vol regular que connectarà la capital del país amb Barcelona.

El primer avió d’aquesta nova ruta regular ha sortit a les 12.45 hores de l’aeroport d’Incheon, i aterrarà a Barcelona a les 18.55 hores, segons l’hora programada. El vol Barcelona-Seül sortirà després, a les 21.10 hores.

L’estrena d’aquesta ruta suposa convertir Seül en la ciutat asiàtica més ben connectada amb l’aeroport de Barcelona, ja que també Korean Air connecta la ciutat amb Barcelona amb vols regulars.

Asiana operarà quatre vols setmanals (dimarts, dijous, dissabte i diumenge). És la primera vegada que Asiana vola de manera regular a Espanya, ja que fins ara només havia operat vols xàrter a Barcelona.

Notícies relacionades

Asiana Airlines utilitza un avió B777-200, amb 300 seients, per a aquesta ruta. D’aquests, 22 són de classe business i 278, de turista.

Segons ha informat el Comitè de Desenvolupament de Rutes Aèries (CDRA), la "forta demanda" entre Catalunya i Corea del Sud està avalada pel gran mercat de passatgers que volen entre el país i Barcelona directament. "Gairebé 200.000 passatgers hi van volar el 2018 de manera indirecta fent escala", ha destacat en una nota.