Obama arriba a la cimera d'Economia Circular a Madrid

El 44è president nord-americà es reuneix amb Carmena en els pròxims minuts, abans de la seva intervenció pública

zentauroepp16424762 president barack obama pauses during his live tweet as twitt180222113842

zentauroepp16424762 president barack obama pauses during his live tweet as twitt180222113842 / PABLO MARTINEZ MONSIVAIS

1
Es llegeix en minuts

El 44è president dels Estats Units, Barack Obama, acaba d’arribar a la primera Cimera d’Innovació Tecnològica i Economia Circular organitzada per la Fundació Advanced Leadership (ALF) i la Fundació INCYDE que se celebra a l’Hotel Marriott de Madrid, i en la qual intervindrà. 

En aquests moments, Obama està reunit amb alguns dels participants, segons fonts de l’organització, i ben aviat es reunirà amb l’alcaldessa de Madrid, Manuela Carmena, que vol “escoltar” l’expresident: “Fonamentalment l’escoltaré, és una gran oportunitat poder escoltar un president com Obama”, va indicar l’alcaldessa madrilenya als mitjans després de la seva intervenció en l’obertura de la cimera.

Notícies relacionades

“Una persona que ha tingut tantes responsabilitats i que ha fet un avenç important al concebre un govern com el que ha sabut fer, crec que és més el meu interès per escoltar-lo que no que ell m’escolti a mi”, va precisar Carmena.

L’expresident nord-americà ha arribat a l’acte enmig d’una gran expectació i secretisme cap a les 10.10 hores del matí per participar en una de les ponències davant l’“alma mater” de l’esdeveniment, el president d’Advanced Leadership Foundation, Juan Verde.