50È ANIVERSARI

Nocilla substitueix l'oli de palma pel de gira-sol

La nova recepta redueix més d'un 40% els greixos saturats i manté el sabor tradicional

Nocilla substitueix l'oli de palma pel de gira-sol
1
Es llegeix en minuts
El Periódico

La popular crema de cacau Nocilla, que pertany a la companyia espanyola Idilia Foods, ha complert 50 anys i ha volgut celebrar aquesta fita substituint l’oli de palma en tots els productes de la marca per l’oli de gira-sol alt oleic i mantega de cacau.

La companyia catalana ha precisat que en aquests 50 anys s’han venut més de 700 milions de vasos de Nocilla, i aquests vasos s’han convertit en una "icona imprescindible" de les vaixelles espanyoles, ha destacat la marca en un comunicat.

La crema de cacau Nocilla es va llançar el 1968 i es va convertir en una alternativa al tradicional pa amb xocolata.

Controlada pels germans Ferrero, Idilia Foods va sorgir de l’antiga Nutrexpa, que es va dividir en dues companyies, Idilia Foods, que també és propietària de Cola Cao, i Adam Foods, que aglutina el negoci de galetes i està en mans de la família Ventura.

Notícies relacionades

La nova recepta de Nocilla suposa una reducció "de més d’un 40% delsgreixos saturats en el perfil nutricional del producte", segons la marca, que aclareix que, tot i això, es manté el sabor tradicional.

L’exjugador de bàsquet Juan Antonio San Epifanio, ‘Epi’, o els exfutbolistes Raúl González i Iván de la Peña han sigut alguns dels esportistes que han protagonitzat anuncis de Nocilla, que és líder en el segment de les cremes de cacau a Espanya.