Després de l'opa

ACS preveu guanyar un 35% més el 2019 després de la compra d'Abertis

El president del grup, Florentino Pérez, també ha afirmat que preveuen incrementar els dividends 'com a mínim' en la mateixa proporció

florentino

florentino

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

El president d’ACS, Florentino Pérez, ha afirmat aquest dimarts que el seu grup preveu uns guanys per al 2019 un 35% superiors en comparació amb els del 2017 després de comprar Abertis juntament amb la italiana Atlantia i la seva filial alemanya Hochtief. L’empresari també ha assegurat en la junta d’accionistes d’ACS que la intenció és elevar el dividend "com a mínim" en la mateixa proporció.

Precisament aquest dimarts finalitza el termini dels accionistes d’Abertis perquè decideixin si acudeixen o no a l’oferta pública d’adquisició (opa) presentada per Hochtief (ACS) i a la qual Atlantia dona suport. Si l’opa es fa efectiva, les accions d’Abertis seran traspassades a una societat coparticipada per Atlantia (50% del capital més una acció), ACS (30%) i Hochtief (20% menys una acció).

Notícies relacionades

"L’operació per adquirir Abertis persegueix maximitzar la creació de valor a llarg termini. Afegirà molt de valor al grup", ha subratllat Pérez, que també ha afirmat que tindrà un impacte significatiu en termes de benefici i generació de caixa.

Durant la seva intervenció davant de la Junta d’Accionistes d’ACS, Florentino Pérez ha explicat que l’aliança "estratègica" entre aquestes tres companyies líders al sector de les infraestructures busca unir esforços i combinar capacitats per "desenvolupar un projecte global i enriquidor per a tothom".