Entrevista

Gay de Montellà sobre la suspensió de Cecot: "La política no hi té res a veure"

El president de Foment del Treball ha reiterat que la suspensió obeeix a incompliments de la normativa interna

Gay de Montellà confia que el pròxim president de Foment restableixi les relacions amb Cecot.

Gay de Montellà confia que el pròxim president de Foment restableixi les relacions amb Cecot. / FERRAN NADEU

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

El president de Foment del TreballJoaquim Gay de Montellà, ha reiterat que la suspensió de Cecot com a membre de la patronal que presideix no respon a motius polítics, sinó a l'incompliment per part de l'entitat vallesana de la normativa interna de Foment del Treball.

"Les normes van ser aprovades menys pel vot favorable de l'organització de Terrassa i posteriorment es va veure que hi havia una col·lisió", ha explicat en una entrevista de Catalunya Ràdio en la qual ha demanat a Cecot que obri un període de reflexió i transparència, ja que no han presentat els comptes mercantils des de 2015.

Notícies relacionades

Gay de Montellà ha criticat l'actitud expansionista de Cecot i ha explicat que quan ell ha d'entrevistar-se amb certs actors ho comunica a la CEOE: "Miro de seguir les normes".

La junta directiva de Foment del Treball va aprovar suspendre Cecot com a membre de la patronal fins a finals de 2018, quan finalitza el mandat de Gay de Montellà, qui ha previst que el seu successor reprengui la relació amb l'entitat de Terrassa: "Estic convençut que d'aquí a un any tindré la satisfacció que el pròxim president, si ho valora, digui de tornar a parlar amb Cecot".