31 d’oct 2020

Anar al contingut

sector vitivinícola

Codorníu llueix caves de gamma alta i descarta boicots

La companyia, que ha traslladat la seu social del seu hòlding a la Rioja, veu amb "optimisme" la campanya de Nadal

Agustí Sala

Codorníu llueix caves de gamma alta i descarta boicots

ALBERT BERTRAN

El director general de CodorníuXavier Pagès, és "optimista" respecte a l'evolució de les vendes del grup i descarta un possible boicot en la campanya nadalenca fruit de la situació política a Catalunya.

Abans de presentar els caves de paratges qualificats de gamma alta de la seva col·lecció Ars Collecta, que va crear l'any passat, ha desitjat que la situació "s'arregli i no perjudiqui l'economia". I ha afegit que espera que no hi hagi boicot al cava.

Consumidors fidels 

"Els consumidors són fidels a la nostra marca", ha asseverat, i ha sostingut que la companyia, que aquest mes va decidir traslladar la seu social del seu hòldingUnideco, a Haro (la Rioja), farà tot el possible perquè segueixin consumint els seus productes.

María del Mar Raventós, la presidenta de la companyia, ha destacat que el canvi de domicili social respon a "motius econòmics". En aquest sentit ha explicat que, per responsabilitat al tenir centenars de treballadors i una família de 619 membres dels quals més de 200 són accionistes, ha de primar l'interès de l'empresa i la necessitat de preservar la "seguretat jurídica".

I més si es tracta d'una companyia fundada el 1551, fet que la converteix en la tercera empresa més antiga d'Europa.