La tèxtil catalana Dogi trasllada el domicili social a Madrid

L'empresa catalana va ser fundada el 1954 per la família Domènech i té la principal fàbrica a la localitat barcelonina del Masnou

1
Es llegeix en minuts

El consell d'administració de la tèxtil catalana Dogi International Fabrics va acordar ahir dijous en una reunió extraordinària iniciar els tràmits necessaris per traslladar el seu domicili social a Madrid. Amb aquesta mesura l'empresa tèxtil catalana pretén "optimitzar les seves operacions i la relació amb els seus inversors", segons ha comunicat a la Comissió Nacional del Mercat de Valors (CNMV).

La cotitzada, amb domicili social actualment al Masnou (Maresme), s'avança d'aquesta manera a la celebració del ple del Parlament de Catalunya de dilluns -convocatòria que ha sigut suspesa pel Tribunal Constitucional-, en què es podria aprovar la declaració unilateral d'independència després de la celebració del referèndum il·legal.

Notícies relacionades

L'empresa catalana, presidida per Eduardo Navarro, va ser fundada el 1954 per la família Domènech i té la principal fàbrica a la localitat barcelonina del Masnou, on treballen 163 persones. A més, en té una altra a la ciutat de Greensboro, a Carolina del Nord (Estats Units), amb 169 empleats, segons s'informa a la web corporativa.

Dogi s'uneix així al Banc Sabadell i CaixaBank, que preveuen traslladar la seu social a Alacant i a Palma de Mallorca, respectivament, amb l'objectiu de protegir la clientela i garantir la seguretat jurídica que proporciona el marc regulatori del Banc Central Europeu (BCE).