mcdelivery

McDonald's llança el seu servei d'entrega de menjar a domicili a Espanya

La cadena d'hamburgueses s'alia amb Glovo com a soci per al repartiment

El servei ja està disponible a Madrid i Barcelona i s'anirà implementant progressivament a la resta del país

 

  / AP / KEITH SRAKOCIC

1
Es llegeix en minuts

McDonald's ha llançat McDelivery, el seu servei d'entrega de menjar domicili Espanya de la mà de la 'startup' espanyola Glovo, segons ha informat la multinacional en un comunicat. Així doncs, la cadena de menjar ràpid s'apunta a la nova tendència de consum, que ja va facturar 600 milions d'euros el 2016 i que suposa un 10% més que el 2015. McDonald's segueix així el camí que va obrir Burger King, que va ser la primera empresa del sector que va portar les seves hamburgueses a casa dels espanyols fa més de dos anys.

Actualment el nou servei a domicili està disponible a Madrid Barcelona, i en els pròxims mesos està previst que s'implementi, de forma progressiva, a la resta d'Espanya. Per oferir als seus consumidors la millor entrega a domicili, McDonald's comptarà amb l'ajuda de la 'startup' espanyola Glovo, que s'encarregarà de garantir una entrega ràpida i eficient de les comandes que es registrin a través de l'aplicació.

Com a part de la proposta diferencial del 'delivery', entre els principals avantatges diferencials d'aquesta plataforma hi ha la possibilitat de poder demanar tots els productes del menú de la companyia de restauració. No existeix un import de comanda mínima, sinó que els consumidors podran disfrutar del seu producte favorit a partir del primer euro. El servei estarà disponible durant l'horari normal de cada restaurant, inclòs aquells que estiguin oberts les 24 hores.

Notícies relacionades

El president i director general de McDonald's Espanya, Mario Barbosa, ha explicat que aquesta "aposta estratègica" respon a una de les demandes més freqüents per part dels consumidors i a "l'ambició per facilitar a tothom moments de plaer compartits". "Estem molt orgullosos de, per fi, poder-ho fer realitat en col·laboració amb Glovo, que ens permet estar ja a Madrid i Barcelona, a les quals s'aniran unint pròximament altres ciutats espanyoles", ha subratllat.

Per la seva part, el conseller delegat de Glovo, Oscar Pierre, també s'ha mostrat satisfet amb aquesta aliança. "En aquests dos anys, hem demostrat la capacitat per donar un servei ràpid i eficaç en un gran nombre de ciutats. Per això, estem molt orgullosos que McDonald's ens hagi triat per oferir el servei a tots els seus clients", ha indicat.