AEROLÍNIEAS

Singapore Airlines operarà dos vols directes entre Barcelona i Singapur

Aquests dos vols se sumaran als tres que fa la companyia entre les dues ciutats però que fan escala a Milà

a350-barcelona-2

a350-barcelona-2

1
Es llegeix en minuts
Josep M. Berengueras
Josep M. Berengueras

Periodista

ver +

L'aerolínia Singapore Airlines ha anunciat aquest dimarts que operarà dos vols setmanals directes sense escales en la ruta Barcelona-Singapur, sense fer la parada tècnica a Milà, a partir del juliol del 2017.

Notícies relacionades

La companyia oferirà aquests dos vols sense parades amb el nou Airbus A350-900 Airbus A350-900els divendres i dilluns de Barcelona a Singapur, i els dijous i diumenges de Singapur a Barcelona. Singapore Airlines continuarà operant tres vols cap a Singapur via Milà els dimecres, dijous i diumenges, oferint així un total de cinc vols a la setmana connectant Barcelona amb el 'hub' de l'aerolínia a Singapur.

"A Singapore Airlines sempre busquem oferir la millor combinació entre el producte i la xarxa de destins, amb l'objectiu de satisfer les necessitats dels clients. La recent arribada de l'A350 a l'aeroport de Barcelona - El Prat ens ofereix una eficiència operativa que ens permet un desplegament més gran dels nostres recursos”, ha destacat Deryk Liew, Director General de Singapore Airlines a Espanya i Portugal.