JORNADA DE DESCOMPTES

Ofertes en joguines, moda i mobles pel 'divendres negre'

Toy's "R" Us, Ikea, Zara i Mango es bolcaran en el Black Friday

getthumbsbyfilename

getthumbsbyfilename

1
Es llegeix en minuts
Josep M. Berengueras
Josep M. Berengueras

Periodista

ver +

Les ofertes del Black Friday es donaran en molts altres sectors. Des de la moda a les joguines, passant per la decoració de la casa.

    Les joguines són un dels articles més buscats aquests dies a Google, ja que als Reis Mags també els agrada avançar les compres de Nadal. És per això que  Toys ‘R’ Us es va sumar el 2011 a aquest dia de descomptes i per a aquest any prepara «milers d’articles al 50% de descompte directe i alguna altra sorpresa» que esperaran a últim moment per revelar», assenyala Beatriz Marta, directora de màrqueting i e-commerce de Toys ‘R’ Us Iberia. A més a més, oferiran «un munt d’ofertes exclusives al canal on line que el client no trobarà a les botigues físiques».

Notícies relacionades

    Els objectes per a la llar també s’han sumat a aquesta festa del consum. Així, la sueca Ikea és una de les que ha donat a conèixer el seu pla d’ofertes, que consistirà en «fins a un 50% de descompte en un munt de productes» des d’aquest dilluns 21 fins dissabte. També Conforama participarà en els descomptes amb ofertes entre el 26 i el 29 de novembre, amb transport gratuït a partir de 300 euros de compra. Leroy Merlin també ofereix descomptes.

    I si la moda sol ser l’estrella de les campanyes de rebaixes, també tindrà el seu lloc durant el dia del Black Friday. Tot i que encara no s’ha fet oficial, és previsible que, com van fer l’any passat, les grans firmes de moda espanyoles s’uneixin al dia de descomptes amb ofertes variades: Blanco, Zara, Mango, Oysho, Pull&Bear, Bershka i Massimo Dutti, entre altres, participaran en la jornada.